Testimonials

Home > Testimonials >
Depauw Taalvakanties

Bij Depauw Taalvakanties kunnen jongeren terecht voor een waaier aan toffe taalkampen zowel in binnen- als buitenland! Dit zijn intensieve taalcursussen gecombineerd met culturele uitstappen en/of één of meerdere sporten.

Koen Depauw:

“Wij zijn zeer tevreden met de service die Optimizer ons aanbiedt: wij hebben met onze website een goede positie in Google en de communicatie met het team verloopt altijd heel vlot.


Ook over onze Google Adwords campagne zijn we heel tevreden: we hebben meer bezoekers en betere resultaten in vergelijking met de vorige campagnebeheerder en dit voor nog geen derde van de prijs!


Ik zou Optimizer bij iedereen aanraden. De mooie resultaten maken de investering meer dan waard!”

www.depauwbelgium.be

Kruisbeton De Sloovere

"Eigenlijk hebben wij Optimizer leren kennen via IDcreation. We hebben namelijk onze website laten maken door laatstgenoemde.

Aangezien wij voor onze website reeds samenwerkten met IDcreation leek het ons evident ook de optimalisatie van onze website, waar wij sterk in geloofden en nog steeds trouwens, door zusterbedrijf Optimizer te laten uitvoeren.

De service die Optimizer aanbiedt, vinden wij optimaal! Het was een fijne samenwerking met hen.

We scoren goed met onze website in zoekmachines en ontvangen bovendien dagelijks prijsaanvragen via onze website. We kunnen dus wel zeggen dat we de investering in de optimalisatie van de site zeker en vast de moeite waard vinden.

Zonder Optimizer is uw website enkel een visitekaartje!"

OTCG

OTCG is een opleidingsinstituut voor traditionele geneeswijzen in Antwerpen.

Peter De Vilder:

“Wij waren op zoek om onze bekendmaking te optimaliseren en werkten reeds samen met IDcreation voor de ontwikkeling van de website. Als tevreden klant was de stap naar Optimizer vlug gezet.

Net zoals bij IDcreation verloopt ook hier de communicatie zeer vlot. Alle vragen worden binnen de kortst mogelijke periode opgelost. Dit vinden wij prioritair.


We zijn telkens positief verrast als we zien hoeveel bezoekers we hebben op onze website. Het wordt meer en meer duidelijk dat dit de nieuwste en rechtstreekse weg is om ons cursusaanbod te vinden!

Wij hebben tevens een Adwords campagne bij Optimizer waarvan we overtuigd zijn dat het ons geen windeieren legt.

Voor ons is Optimizer zeker en vast een aanrader!”

 

www.otcg.be

Westerstrand

"Via een emailing die ik heb ontvangen, ben ik bij Optimizer terecht gekomen. Er is een medewerker bij mij langsgekomen en na een correcte en professionele uitleg, heb ik ervoor gekozen om met Optimizer in zee te gaan.

Naar mijn verwachtingen is de begeleiding zeer correct verlopen en bestaat er geen twijfel over dat mijn investering meer dan de moeite waard is gebleken. Ook over de verdere communicatie heb ik geen enkele opmerking.

De optimalisatie voldoet zeer goed aan mijn wensen, waardoor ik het SEO bedrijf absoluut zou aanraden. Mijn website rendeert meer dan ooit!"

Mercuri Urval

“Voor de optimalisatie van onze website deden wij beroep op Optimizer. Wij wilden graag beter zichtbaar worden in Google en hebben daarvoor contact gehad met meerdere SEO-bedrijven. Optimizer kon het best beantwoorden aan onze behoeften binnen korte termijn en voor een aannemelijk budget.


Wij hebben samen met Optimizer een 50-tal trefwoorden uitgekozen die van toepassing zijn in onze sector. Na 3 maanden merken wij op dat er al meerdere trefwoorden op de 1ste pagina van Google verschijnen.


Het project vereist een opvolging van een jaar, in deze periode analyseren wij de evolutie van de ranking, herzien we de relevantie van bepaalde trefwoorden, enz. Het contract is niet vast wat zorgt voor een bepaalde flexibiliteit.


Onze contactpersoon, Julien Van Damme is steeds ter beschikking en beantwoordt met plezier al onze vragen betreffende Search Engine Optimization. "

Laurence Leleux

^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie