Over ons
Opgericht in 2006
Gedreven team van experten in online marketing
Services: Analyse, Content development, SEO, SEA, Social media, Email campagnes
Onze geschiedenis Na jaren ervaring in website optimalisatie werd in 2006 Optimizer bvba opgericht door Pieter Delesie om zich specifiek te focussen op internet marketing. Optimizer is een online marketingbureau gespecialiseerd in Search Engine Marketing. SEM groepeert een aantal online technieken die bijdragen aan de naambekendheid van bedrijven, dit met behulp van zoekmachines zoals Google, Bing, en Yahoo.

Niet alleen optimalisatie van websites met behulp van SEO behoort tot onze specialisatie, ook in het opstarten en onderhouden van SEA campagnes vindt u bij Optimizer de meest ervaren vakkenners.

Kortom, door de jaren heen is Optimizer mee geëvolueerd met de meest recente technieken en toepassingen in online marketing. Neem hier contact op indien u meer wenst te weten over de optimalisatie van uw website.
Get in touch!
Missie Onze missie bestaat erin onze klanten te begeleiden naar een volwaardige online marketing oplossing. Bovendien kan men bij ons terecht voor een volledige internet oplossing, dankzij de professionele samenwerking met zusterbedrijf IDcreation, gespecialiseerd in webdesign.

Heeft u reeds een website die echter geen hoge ranking heeft in Google en andere zoekmachines, dan kunt u beroep doen op de ervaring van onze internet marketeers. Na een grondige analyse van uw site zullen zij een professioneel advies vormen en uw website aan de hand van de meest recente technieken optimaliseren. Op die manier streven wij naar de beste plaatsen in Google.

Indien u nog geen website heeft, kunt u altijd contact opnemen met IDcreation.
Ons team van 19 dynamische collega's staat voor u klaar om u professioneel en persoonlijk te begeleiden in uw projecten!
Een aantal van onze klanten
^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie