Over ons

Home > Over ons >

Optimizer: specialist in SEO, SEA, sociale netwerken…


Optimizer werd opgericht door Pieter Delesie in 2006 en is een bureau voor online marketing gespecialiseerd in zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing). SEM staat voor verscheidene technieken die de populariteit van websites positief kunnen beïnvloeden met behulp van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Wij zijn perfect op de hoogte van de laatste marketingontwikkelingen en -trends en hebben de kunst van SEO en SEA perfect onder de knie. Ideaal dus om je website te optimaliseren.


Maar we hebben nog een andere interessante pijl op onze boog: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter… sociale media. Ons jonge, dynamische team kent er werkelijk alle kneepjes van. Genoeg dus om je bedrijf naar een nieuwe dimensie te tillen en je naamsbekendheid een boost te geven.


Wil je meer weten over de optimalisatie van je website? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.


Optimizer: onze missie


Onze missie is onze klanten naar een betrouwbare online-marketingoplossing te loodsen. Wil je je website ontwikkelen?

Uitstekend. Wij leveren je een complete weboplossing in nauwe samenwerking met onze zusteronderneming IDCreation, gespecialiseerd in webdesign. Je hebt al een website maar de referencing is nog niet optimaal? Reken dan op de expertise van onze marketeers. Na een grondige analyse van je website zullen we je professioneel advies geven en je website optimaliseren met behulp van de recentste technieken. Resultaat: de beste positionering op Google.

 


Meer weten over onze diensten? Klik hier of neem contact met ons op.

 

 

Optimizer, ten dienste van je website

Met meer dan 10 jaar marketingervaring stelt ons team werkelijk alles in het werk om je website optimaal te positioneren in de zoekmachines. Neem een kijkje in onze diensten voor consultancy, natuurlijke SEO-referencing en betalende SEA-referencing.


Wij zijn altijd mee met de laatste evoluties en kunnen ook het beste halen uit sociale media om de naamsbekendheid van je organisatie op te drijven. Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest… Op welke netwerken je ook actief bent, wij weten er het beste uit te halen.


Beter nogwe stellen je ook verscheidene verwante diensten voor:


Neem een kijkje op deze website om meer te weten over onze diensten om je website te optimaliseren en te positioneren of contacteer ons.

 

^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie