Twitter Advertising

adverteren, reclame op Twitter

Twitter: gerichte campagnes om uw sociale interactie optimaal te exploiteren

 

Twitter is een microblogging-netwerk waarvan de inhoud slechts een ogenblik meegaat gezien de snelheid van de informatiestroom. Enkel de verstandigste adverteerders op sociale media slagen erin hier handig mee om te springen.

 

Twitter: uw opties om te adverteren

 

Ontdek hieronder een overzicht van de mogelijkheden die dit reclameplatform te bieden heeft.

 

  • Volgerscampagne: bent u nieuw op Twitter en wilt u gewoon uw aantal followers opdrijven? Opteer dan voor een volgerscampagne. Die wil precies mikken op de volgers die u interesseren in functie van hun leeftijd, hun interessegebieden, de accounts die ze volgen, hun online gedrag… Dankzij zo’n campagne zal uw Twitternaam in het nieuwsoverzicht verschijnen en in de meldingen van uw doelpubliek. Doelstelling: ze aanmoedigen om u te volgen. Ideaal om eventuele nieuwe klanten aan te trekken;


  • Actiegerichte campagnes: reclame op Twitter kan internetsurfers ook aanmoedigen om tot actie over te gaan, bv. een document downloaden of zich inschrijven op uw website. U kan ook lead generation kaarten aanmaken op Twitter. De idee erachter is volgers aan te moedigen om hun e-mailadres op te geven voor marketinglijsten zoals elektronische nieuwsbrieven.


Reclame op Twitter: voor wie?

 

Twitter is even krachtig voor B2B-bedrijven als voor B2C-ondernemingen.

 

Aangezien het om een snel platform gaat, moet u beslist op gepaste wijze communiceren om uw publiek te bereiken en hun nieuwsgierigheid te wekken. Uw call to action moet glashelder en kort zijn op Twitter. Zorg er ook voor dat u een stevig en coherent profiel hebt vooraleer te beginnen. Uw eventuele volgers moeten zin hebben om u te vertrouwen.

 

 


U wilt reclamecampagnes op Twitter opzetten?
Vertrouw dan de uitwerking en het beheer van uw campagnes toe aan onze specialisten in sociale media
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.
^