Val meteen op in de zoekresultaten.

Home > Services > SEO >

SEO

 

SEO – search engine optimization – is een continu proces met als doel webpagina’s beter te laten scoren in de natuurlijke linken van de zoekmachines. Dit zijn de niet-betalende linken die zich onderscheiden van de gesponsorde linken (SEA). SEO houdt in dat via een aantal beproefde technieken een website in die mate geoptimaliseerd wordt dat hij aan de ideaalpagina van een zoekmachine voldoet. Dit ideaalbeeld is gebaseerd op verschillende algoritmen, die op regelmatige tijdstippen veranderd worden. Dankzij continue bijscholing en een uitgesproken passie voor zoekmachine optimalisatie, brengen wij uitstekende resultaten teweeg.

 

 

 

 

 

Audit van uw website en optimalisatie van de webpagina’s


Het optimaliseren van uw website vraagt om enkele specifieke technieken, maar vooral om een nauwkeurige methode. Om meer bezoekers te genereren, onderwerpen we uw website eerst aan een grondige audit om na te gaan in welke mate uw website « zoekmachine vriendelijk » is en welke technieken het meest efficiënt zijn om toe te passen. 

 

Dit voorbereidende werk is belangrijk om de technische structuur van uw website te analyseren en de webpagina’s te selecteren die in aanmerking moeten komen voor zoekmachine optimalisatie. Wij formuleren advies over inhoudelijke verbetering van de teksten en over de manier waarop de trefwoorden kunnen benadrukt worden.

Na afloop krijgt de klant uiteraard de resultaten van deze audit : een lijst met een vooraf bepaald aantal trefwoorden die volgens een objectieve analyse belangrijk zijn voor de inhoud van uw website.

 

 

Manuele aanmelding bij zoekmachines

 

Zodra uw webpagina’s geoptimaliseerd zijn, melden wij ze manueel aan bij de verschillende zoekmachines en directories aan de hand van registratieformulieren. Dit doen we meerdere malen. Omdat iedere zoekmachine verschillend is, respecteren wij heel nauwkeurig de specifieke indexeringstijden en de voorwaarden.

 

 

Opvolging van de positionering: uw resultaten online


U wilt uiteraard op de hoogte blijven van de zoekmachine positie van uw website. Dat kan dankzij de gedetailleerde positioneringrapporten die wij maandelijks voor u opmaken. Via een login en paswoord kunt u online uw gepersonaliseerde account raadplegen. U kunt met andere woorden heel snel de evolutie van de ranking van uw website beoordelen.

 

 

Get in touch!^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie