Conversies

Home > Conversies >

Optimalisering van de conversie


 

 

Genereer meer verkeer naar je website

 

De bezoekers van je website converteren naar klanten? Je webpagina’s aantrekkelijker maken?

Da’s makkelijk met Optimizer, specialist in natuurlijke (SEO) en betalende (SEA) referencing. Wij staan tot je beschikking om je conversie te optimaliseren.

Eerste stap: het verkeer van je website analyseren. Om je conversiepercentage te optimaliseren moeten we weten waar je bezoekers vandaan komen en de pertinentie van elke verwijzingspagina (‘landing page’) onder de loep nemen. Internetsurfers moeten onmiddellijk vinden wat ze zoeken. Want zo zijn ze meer geneigd om tot actie over te gaan en bv. je product te kopen.

 

Focus op calls to action


Zorgvuldig nadenken over elke call to action kan de doeltreffendheid ervan opdrijven. Een gouden regel: ze moeten de intentie van de gebruiker weerspiegelen. Opgelet: overdrijf niet met calls to action. Je riskeert je conversiepercentage te verlagen.


Vermijd visuele verstrooiing


Dankzij onze strategische knowhow en kennis kunnen wij de belangrijkste visuele elementen identificeren om je conversiepercentage te verbeteren. Onze diensten om de conversie te optimaliseren beperken nutteloze visuele verstrooiing tot een minimum, zodat gebruikers perfect geconcentreerd kunnen blijven op de inhoud van je website.


Kom met overtuigende en coherente boodschappen

 

De boodschap die je op je pagina’s overbrengt is een cruciaal element in de optimalisatie. Die moet overeenstemmen met de intentie van de gebruiker en een antwoord bieden op zijn vragen. Met een duidelijke boodschap kunnen internetbezoekers de toegevoegde waarde van je producten of diensten onmiddellijk vatten.


 

Je wil de conversieratio op je website optimaliseren? Maar je weet niet hoe dat aan te pakken?

Vraag het aan Optimizerspecialist in referencing en positionering van websites..

^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie