Goede metatags voor top ranking in Google

Home > Goede metatags voor top ranking in Google >

Goede metatags voor top ranking in Google

 

Met google metatags kan een webmaster de zoekmachine Google voorzien van informatie over zijn site. Metatags kunnen gebruikt worden om informatie te bieden aan allerlei zoekmachines. Hou er wel rekening mee dat elk systeem alleen herkenbare metatags verwerkt. Metatags die google niet herkent, worden automatisch genegeerd.
Om een goede google ranking te behalen, is het belangrijk om met google metatags informatie te bieden aan de zoekmachine. Metatags worden toegevoegd aan de <head>-sectie van uw HTML-pagina.

Metatags in google bieden heel wat mogelijkheden. Zo kan men bijvoorbeeld opteren voor een metatag die in de zoekresultaten een link naar een vertaling aanbiedt, wanneer google opmerkt dat de inhoud van een pagina niet in de taal is waarin de gebruiker die waarschijnlijk wil lezen.

Uw doel om in de top van google’s zoekresultaten te eindigen, komt dichterbij dankzij het gebruik van metatags. Een uitstekende google ranking behalen, hangt natuurlijk af van meerdere factoren, zoals optimalisatie, keyword advies, een google sitemap enz.

Een top google positie bereik je met andere woorden niet zomaar, maar over het algemeen geeft een metatag u de kans om uw unieke en aantrekkelijke website aan een veel grotere groep gebruikers aan te bieden.

Had u graag wat meer geweten over de voordelen van metatags? Bij Optimizer staan we klaar voor u met advies op uw maat.

Get in touch!^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie