Mobiele SEO

Home > SEO > Mobiele SEO >

Mobiele SEO, optimaliseer je aanwezigheid op smartphones en tablets

 

In mei 2015 oversteeg het aantal searches via een mobiel toestel de zoekopdrachten via computer. Het mobiele gebeuren is misschien al je stokpaardje. Optimaliseer dan, als je daar nood aan hebt, je visibiliteit in de zoekmachines van gsm’s en tablets.


Het grote succes van het mobiele gebeuren heeft het landschap van search marketing overhoop gehaald, wat aanleiding gaf tot nieuwe Google-algoritmen in april 2015. Zoals je wellicht weet zal je website, als hij niet geoptimaliseerd is voor mobiele toestellen, benadeeld worden door Google (en waarschijnlijk ook door andere zoekmachines zoals Bing).


Is je website al geoptimaliseerd in dat verband? Zoek je nieuwe manieren om een mobiel publiek aan te trekken? Of is je website absoluut niet fijn om te bezoeken via de gsm? Wij staan tot je beschikking. 

Mobiele referencingdiensten

Google heeft duidelijk zijn mobiele eisen gesteld. Wij helpen je om je website aan te passen en de kansen te grijpen om beter met mobiele gebruikers te communiceren. Alle diensten die we voorstellen in het kader van mobiele SEO in een notendop:

 

  • Technische audit: we beoordelen het mobiele gebruiksgemak van je website en we geven instructies over hoe je kan inspelen op de mobiele vereisten van Google;


  • Analyse van de inhoud: niet elke inhoud is geschikt om mobiel te lezen. Wij analyseren de inhoud van je website (tekst, illustraties, filmpjes, graphics…) om er de sterke en zwakke punten uit te halen;


  • Mobiele marketing: ervaren marketeers investeren in ‘mobile-first’ strategieën en technieken, van creatieve content marketing tot gerichte en betalende mobiele reclame.

 

 

Verstevig vanaf vandaag je mobiele aanwezigheid!

Wij zitten graag met je samen om te praten over onze diensten voor de optimalisatie van mobiele SEO.

 
^
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie